Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Εμείς και η Δημοκρατία










Δεν είναι χρήσιμο η παρακολούθηση των Πόντιων Πιλάτων και μάλιστα χαχανίζοντας.
Για να αποφύγουμε το ως άνω "παράπτωμα" ανατρέχουμε στις πληροφορίες του εγγύτερου παρελθοντικού χρόνου. Η ταχύτατη αλληλοδιαδοχή πληροφοριών και καταστάσεων με το τρόπο που προβάλλονται μπερδεύουν. Οι σοβαρές εξελίξεις που θα έπρεπε να οδηγούν την κρίση μας σε ασφαλή συμπεράσματα διαχέονται στην ζώνη που σφυροκοπείται από την εικονική πραγματικότητα.
Το 2016 αποχαιρετούσαμε τον Μάρτη σκωπτικά αναφωνώντας
""Μάαρτεν γδάρτεν και κακός παλουκοκάφτεν"
Θυμίζω τις ειδήσεις περί Μάαρτεν
«Όποιος κι αν καταλήξει να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, την επίσημη κατοικία των Ελλήνων πρωθυπουργών, μετά τις εκλογές της Κυριακής (2015), δεν θα είναι αυτός που θα κυβερνά -τουλάχιστον όχι ουσιαστικά- τη χώρα», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Guardian για την σημερινή εκλογική αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» στις 5 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για τον Maarten Verwey, ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών της Ολλανδίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Κομισιόν το 2011, ήταν επικεφαλής του προγράμματος στήριξης της Κύπρου και έχει αντίστοιχη θέση στην taskforce της ΕΕ για την Ελλάδα.
Οι εξουσίες του είναι άνευ προηγουμένου, αναφέρει χαρακτηριστικά η Guardian.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Αποφασίζονται μέτρα από τα οικονομικά κέντρα, πτωχοποιούμαστε ραγδαία αλλά αδυνατούμε να ελέγξουμε
τις Αρχές επειδή δεν είναι αιρετές
ΑΡΑ η Δημοκρατία πάσχει μέχρι κατάστασης συγκοπτικού σοκ


Πηγή: ΑΣτάικου
 Ανάρτηση: ΑΣτάικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Akliton New Age Αλληλοδιαδοχές ----

~~~~14~~~~ Διαπερνώντας -μετά τον παγετό-τα δύσβατα και ακαθόριστα λόγω μεγάλου ὀγκου παγωμένης λάσπης,  καταπιαστήκαμε στην καταγραφή της ν...