Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΣΤΑΘΗΣ 2014 ΜΚΟ και τα υποδέλοιπα








Αμάν πια με την κακεντρέχειά σας περί την κυρία Ρεπούση! Και βέβαια είχε ΜΚΟ η εκλεκτή βουλευτής της ΔΗΜΑΡ – τι να είχε; κλωβόν με κοκκινολαίμηδες; Είχε την ΜΚΟ «Διοτίμα». Τι ήταν η Διοτίμα πριν να γίνει ΜΚΟ; Πρόσωπο, ιέρεια απ’ την Αίγινα, η οποία στο «Συμπόσιο» του Πλάτωνος, εξηγούσε στον Σωκράτη τη θεωρία της περί έρωτος – (όλα αυτά έγιναν θαρρώ πριν να πιει το κώνειο ο σεβάσμιος φιλόσοφος) – όπως και να ‘χει
η Διοτίμα μετά 2.400 χρόνια έγινε από ιέρεια, ΜΚΟ (ιδού η συνέχεια του έθνους), περίφροντις για τις ξενιτεμένες γυναίκες και (με την ευκαιρία) για τα ξενιτεμένα λεφτά της κυρίας Ρεπούση στην Ελβετία. Τα οποία χρήματα – μην πάει ο νους σας στο κακό – τα έβγαλε, κατά δήλωσίν της, η εκλεκτή ιέρεια του «Συνωστισμού», μεσούσης της κρίσης, στην πολυπολιτισμική Σουΐτσερλαντ για λόγους υγείας (των χρημάτων) και παιδείας (των χρημάτων) – να μάθουν τα έρμα γαλλικά και γερμανικά, να γίνουν «ελβετόψυχα» και ευρωπαϊκά.

Επίσης θέλω να θυμηθώ – το ‘χω το κουσούρι – τα ελληνικά λεφτά που έπαιρναν απ’ τις κυβερνήσεις του «εκσυγχρονισμού» ΜΚΟ που διέσυραν την Ελλάδα διεθνώς για την καταπιεστική πολιτική της εναντίον της «τουρκικής», της «μακεδονικής», της «τσάμικης» και της «βλάχικης» μειονότητας! Ωραία χρόνια. ΕΠΣΕ (Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι), ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων), ΕΟΔΜ (Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων) – όλες στον καλό αγώνα όπως στη Βοσνία, τη Συρία, την Ουκρανία, τη Λιβύη και άλλες χώρες αδικημένων φυλάρχων και παρεξηγημένων οπλαρχηγών.
Ευτυχώς που η Ντόυτσε Μπάνκ δεν είναι ΜΚΟ, άρα ο κ. Τόμας Μάγερ δεν λέει κουταμάρες, όταν λέει ότι χωρίς κούρεμα του δανείου δεν τη βγάζουμε ως το 2060, ακόμα κι αν δεν βγούμε στις αγορές ούτε ως το 2030 όπως ισχυρίζεται το ινστιτούτο Bruegel.
ΣΤΑΘΗΣ







Πηγή: ΑΣτάικου Ανάρτηση: ΑΣτάικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Akliton New Age Αλληλοδιαδοχές ----

~~~~14~~~~ Διαπερνώντας -μετά τον παγετό-τα δύσβατα και ακαθόριστα λόγω μεγάλου ὀγκου παγωμένης λάσπης,  καταπιαστήκαμε στην καταγραφή της ν...