Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

AKLITON Παλαιότερα χρονολόγια





παλαιότερο του 2020
1ο έτος ολοκληρωτισμού κόβιντ
το ξαναφέρνουν
άρα επαναλαμβάνω!
Με θέα Μαινάλου αυτή τη φορά!
επαναστατικό σήμερα είναι
ν αγαπάς εκτός όλης της άλλης ανθρωπότητας
τον συμπατριώτη σου τον ομογάλακτο στην ίδια πατρίδα
να τον αγαπάς μέσα σ όλη την αθλιότητα
μέσα σε όλα τα ψεύδη
μέσα σ όλη την απόγνωση
εσύ να τον αγαπάς και να πολεμάς μέχρι τέλους απλώνοντας το χέρι με την φλέβα τεντωμένη ως γραμμή αιμοδοσίας
φωτό Μαίναλον από το Βαλτεσινίκο

______________________________________________________________________________________



2023 


Πυρ ομαδόν των ελληνικών όπλων που είναι το αιώνιο Κάλλος!
Αντεπίθεση στην διαστροφή τους που την προπαγανδίζουν μεσω εικόνας .
Αγαπάω δεν είναι η απόσυρση σε νοητικές φυλακές , για να διαλογιστώ την αγάπη
Αγαπάω σημαίνει οτι
παρίσταμαι και αγωνίζομαι με Αιτία και Λόγο την αγάπη
(σημ η αγαπουλίστικη προσχηματική απόσυρση .... αποτελεί το αντίθετο της αγάπης )

__________________________________________________________________________________


2023

Παναγιώτης Τραϊανού 

Αυτήν την κρίσιμη ώρα για τον παγκόσμιο Σιωνισμό —και την «εικόνα» του— η Χαμάς επιτέθηκε —κατά «σύμπτωση»— στο Ισραήλ. Τώρα, που, λόγω της πολιτικής κρίσης που ξέσπασε στις ΗΠΑ —με αίτιο τις «αυτοκτονικές» τους πολιτικές, οι οποίες είναι στο σύνολό τους εβραϊκής εμπνεύσεως— και με έναν Πρόεδρο αδύναμο και διεφθαρμένο, δίνεται η ευκαιρία στους Εβραίους να παραστήσουν τα «θύματα» κι ο διεφθαρμένος γέρος να εμφανιστεί σαν δυναμικός «commander in chief»! Τώρα, που ο Εβραϊσμός, λόγω των σκανδάλων, της κλοπής και της διαφθοράς, είναι διχασμένος σε βαθμό εμφυλιοπολεμικό, «παίζεται» ξανά το «κόλπο» τού Χερτσλ με τον εξωτερικό εχθρό που «ενώνει»! …Τώρα η Χαμάς «ξεγέλασε» τη Μοσάντ και εμφάνισε απόθεμα χιλιάδων ρουκετών!!! …Τη Μοσάντ, η οποία, με το τεράστιο δίκτυο χαφιέδων που διαθέτει στην περιοχή, είναι σε θέση να γνωρίζει πόσα πακέτα μακαρόνια έχουν στα σπίτια τους οι Παλαιστίνιοι και της ξέφυγαν χιλιάδες ρουκέτες, οι οποίες για ν’ αποθηκευτούν θέλουν ολόκληρα γήπεδα …Την «ξεγέλασε» η Χαμάς, της οποίας τα περισσότερα μέλη μπορεί και να είναι στο pay-roll τής Μοσάντ!
Μήπως —κατά «σύμπτωση»— και κατά λάθος αυτή η «χρήσιμη» Χαμάς βομβαρδίσει και το Τέμενος του Ομάρ; Τέτοιες «συμπτώσεις»!!! …«Συμπτώσεις», οι οποίες πάντα βολεύουν τους πλούσιους και, όταν αυτές κάνουν την εμφάνισή τους, μόνον οι φτωχοί χύνουν το αίμα τους!!! Προφανώς ξεκίνησε η «βιομηχανία» αυτοθυματοποίησης των Σιωνιστών και πάλι εις βάρος των φτωχότερων Εβραίων, οι οποίοι τώρα πλέον είναι οι Ισραηλινοί! Ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι η Αίγυπτος είχε ενημερώσει εγκαίρως τον Νετανιάχου και τη Μοσάντ για την προετοιμασία αυτού του «χτυπήματος»! Προφανώς είχε ενημερώσει τους ενημερωμένους, για να μην πούμε ότι απλά «κάρφωσε» τους πραγματικούς «σκηνοθέτες» τού χτυπήματος, για να τους δείξει ότι ξέρει τι συμβαίνει …Να αφήσει πραγματικά στοιχεία, για να μην «μπλέξει» και η ίδια σε μελλοντικά ψέματα των Σιωνιστών.
Εάν αποδειχθεί ότι ο Νετανιάχου από κοινού με τον Μπάιντεν και το εβραϊκό «επιτελείο» τού State Department αποφάσισαν να θυσιάσουν Ισραηλινούς, για να ευνοήσουν τα σχέδια και τα συμφέροντά τους, θα πρέπει να εκτελεστούν …Να εκτελεστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γιατί δεν είναι μόνον οι νεκροί που σήμερα θρηνούμε —και είναι τόσο Ισραηλινοί όσο και Παλαιστίνιοι— …Να εκτελεστούν, γιατί συνωμοτούν εις βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας, για να «στήσουν» αυτό το οποίο ο «προφήτης» Κίσινγκερ έχει ανακοινώσει ως τον πιο σκληρό «ψυχροπολεμικό» σχεδιασμό στην ιστορία τής ανθρωπότητας!
Παναγιώτης Τραϊανού

Στη Γάζα «κρύβεται» ένας θησαυρός τρισεκατομμυρίων δολαρίων…
…Πολλών τρισεκατομμυρίων, που καλύπτουν ακόμα και το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ!
Γι’ αυτόν τον λόγο οι ΗΠΑ ρισκάρουν ακόμα κι έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να τον αρπάξουν.
Το ίδιο γνωρίζουν και οι Σιωνιστές.
Για τον ίδιο λόγο αυτοί θυσίασαν εκατοντάδες Ισραηλινούς, προκειμένου ν’ αποκτήσουν το «άλλοθι» να τον διεκδικήσουν ακόμα και με τη βία!
Θέμα χρόνου είναι ν’ αποκαλυφθεί ότι η Χαμάς είναι το «μακρύ χέρι» τής δολοφονικής Μοσάντ μέσα στην Παλαιστίνη!
Ο απόλυτος στόχος όλων των εγκλημάτων που γίνονται σήμερα είναι η «έξωση» των Παλαιστινίων από τη γη τους!
Παναγιώτης Τραϊανού






Όλες οι αντ

Πηγή: ΑΣτάικου Ανάρτηση: ΑΣτάικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AKLITON

2021 Η τέχνη ως αλιευτικό του υποσυνείδητου ή ως μαρτυρική κάθοδος σε συνεχή συνομιλία με το βαθύ ασυνείδητο, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθ ...